Teraz ku každej objednávke darček zadarmo: Vzorka parfému na pranie UNIQ - Lotus flower!

Lancome La Vie Est Belle: Vôňa, ktorá dobýva srdce

 

Blíži sa obdobie, kedy Lancome La Vie Est Belle zažiari v plnej kráse! Tento ikonický parfém je perfektnou voľbou pre nadchádzajúce chladné dni. La Vie Est Belle je jednou z najobľúbenejších vôňí vďaka svojmu jedinečnému zloženiu.

A teraz prichádza skvelá príležitosť! Túto legendárnu esenciu môžete získať za výnimočnú cenu. V našom článku sa dozviete viac o jej histórii a zaujímavostiach a navyše vám predstavíme špeciálnu ponuku, vďaka ktorej si tento parfém môžete dopriať ešte výhodnejšie.

 


 

Ako vznikla legenda menom La Vie Est Belle?

V roku 2012 spojili svoje sily traja renomovaní parfuméri – Olivier Polge, Dominique Ropion a Anne Flipo – s cieľom vytvoriť vôňu, ktorá by oslavovala radosť zo života. Ich ambíciou bolo stvoriť parfém, ktorý by stelesňoval jednoduchú krásu, šťastie a ženskú slobodu. Výsledkom ich spolupráce je La Vie Est Belle, ktorá v sebe nesie optimizmus a eleganciu s každým streknutím.

Názov „La Vie Est Belle“ znamená vo francúzštine „Život je krásny“ a tento výraz zároveň symbolizuje nový manifest doby. Vývoj trval celkom tri roky, počas ktorých vzniklo neuveriteľných 5000 variantov, než sa parfumeri rozhodli pre finálnu verziu.

 

Ako La Vie Est Belle vonia?

Táto ikonická vôňa je dokonalou symfóniou sviežosti a sladkosti. Vrchné tóny čiernych ríbezlí a hrušky sa harmonicky miešajú s kvetinovými akordmi kosatca, jazmínu a kvetov pomarančovníka. V jej základe sa skrýva bohatá sladkosť pačuli, vanilky, praliniek a tonka fazule.

Kombinácia vznešeného kosatca, energického pačuli a zvodnej vanilky vytvára esenciu, ktorá nielen evokuje jemné, ale výrazné sladké tóny čerstvo upečených dezertov a kvetinového medu, ale tiež sa stáva ikonickou esenciou šťastia a slobody, ideálna na každodenné nosenie aj špeciálne večerné príležitosti.

 


 

PURE No. 2459 – Váš obľúbený ekvivalent

Nemusíte investovať do drahého originálu, aby ste si užili rovnakú dávku elegancie. Na KrásneVône.sk ponúkame skvelú alternatívu – PURE No. 2459. Tento parfém zachytáva podstatu La Vie Est Belle a prináša vám radosť zo života za oveľa priaznivejšiu cenu.

A teraz pozor!

Do konca novembra pre vás máme jedinečnú akciu na PURE No. 2459, vďaka ktorej si túto neodolateľnú vôňu môžete zaobstarať za ešte lepšiu cenu! 

Stačí pri nákupe zadať

zľavový kód BELLE15

a zľava je vaša. 

 


 Pokiaľ ste túto legendu ešte nevyskúšali, teraz je ten správny čas. Objavte La Vie Est Belle v našom ekvivalente a užite si vôňu, ktorá vás očarí svojou jedinečnou symfóniou ovocia a kvetov.



Prevodnik