Teraz ku každej objednávke darček zadarmo: Vzorka parfému na pranie UNIQ - Lotus flower!

UNIQ Elixír: Nová luxusná kolekcia parfémov s intenzívnou vôňou a dlhou výdržou

V dnešnom svete parfémov zohráva kvalita a koncentrácia vonných olejov kľúčovú úlohu. Predstavujeme vám našu NOVÚ KOLEKCIU UNIQ ELIXÍR, ktorá posúva hranice luxusu a intenzity vôní.

Naše nové parfémové elixíry sú inšpirované svetoznámymi vôňami, avšak vynikajú NEOBVYKLE VYSOKÝM PODIELOM VONNÝCH LÁTOK, čo zaisťuje intenzívny a dlhotrvajúci zážitok.

 


 

Zloženie a koncentrácia parfémov


Každý parfém je zmes vonných olejov a alkoholu. Alkohol je nevyhnutný na rovnomerné nanášanie parfému a jeho postupné uvoľňovanie na pokožke. Pomáha vôni sa plne rozvinúť a zostáva na pokožke, čo prispieva k dlhotrvajúcej výdrži. Kvalita parfému sa však meria predovšetkým koncentráciou vonných olejov, ktoré určujú intenzitu a dĺžku trvania vône.

 

Typy parfémov a ich koncentrácia

  • Parfém (Extrait de Parfum)Obsahuje najvyššiu koncentráciu vonných olejov, obvykle medzi 20 – 30 %. Vďaka tejto vysokej koncentrácii môže parfém vydržať na koži až 12 hodín.
  • Parfémovaná voda (Eau de Parfum, EDP): Má nižšiu koncentráciu vonných olejov, obvykle okolo 8 – 20 % a vydrží okolo 6 až 8 hodín.
  • Toaletná voda (Eau de Toilette, EDT): Obsah vonných olejov sa pohybuje medzi 4-8%, výdrž je obvykle okolo 4 hodín.
  • Kolínská voda (Eau de Cologne): S obsahom vonných olejov medzi 2-4% je najľahšia, s výdržou zhruba 2 až 3 hodiny.

 


 

UNIQ Elixír: Sila vôňa v každej kvapke


Naša kolekcia UNIQ Elixír sa pýši jednou z najvyšších koncentrácií vonných olejov na trhu – medzi 25 a 30 %. Tieto parfémy nielenže vydržia12 hodín, ale taktiež ponúkajú kvalitu porovnateľnú s najprestížnejšími svetovými značkami, pričom zostávajú cenovo dostupné.

UNIQ Elixír je stelesnením luxusu a intenzity, navrhnutá špeciálne pre milovníkov výrazných vôní. Inšpirované svetoznámymi originálmi, naše parfémy poskytujú neobyčajný vonný zážitok s až dvakrát dlhšou výdržou ako bežné parfémované vody ako sú UNIQ, PURE, Empleada či Saphir.

 

NAJOBĽÚBENEJŠIE PARFÉMY, LEN PRE VÁS:

 UNIQ ELIXIR No.29

UNIQ ELIXIR No.260

 


 

Preskúmajte celú kolekcie UNIQ Elixír

 

 

Vstúpte do sveta našich luxusných vôní a objavte ako môže parfém s vysokou koncentráciou vonných olejov priniesť intenzívny a dlhotrvajúci zážitok.

UNIQ Elixír je nielen výnimočný svojou kvalitou, ale aj cenovou dostupnosťou. Naša kolekcia je ideálnou voľbou pre všetkých, ktorí hľadajú dokonalého spoločníka na každý deň.

Prevodnik