Teraz ku každej objednávke darček zadarmo: Vzorka parfému na pranie UNIQ - Lotus flower!

Zachyťte kúzlo babieho leta: Najlepšie vône pre prechod do jesene

 Babie leto je kúzelný čas, kedy sa slnečné dni pomaly miešajú s chladnejšími večermi a príroda sa začína obliekať do jesenných farieb.

Je to obdobie, kedy môžeme začať prechádzať na jesenné módne trendy a vône. Aké parfémy vám môžu pomôcť túto krásnu sezónu zachytiť a pripraviť sa na jeseň? 

 


1. Citrusové a ovocné tóny pre slnečné dni

Aj keď už slnko nesvieti tak intenzívne ako v lete, babie leto stále prináša krásne slnečné dni. Ideálne sú vône s citrusovými tónmi ako je grapefruit, bergamot, pomaranč alebo marhuľa. Tieto vône prinášajú sviežosť a energiu ideálnu pre posledné teplé dni, ktoré si ešte chceme užiť.

 

 SAPHIR - Prestige  

 SAPHIR - Life de SAPHIR  

 

2. Kvetinové nuancie pre jemný prechod

Ako sa dni skracujú a večery začínajú byť chladnejšie, kvetinové vône prinášajú jemnosť a romantiku, ktorá je ideálna pre tento prechod. Kvety ako ruža, jazmín, ľalia, levanduľa alebo fialka sú ľahké a osviežujúce, ale zároveň majú hĺbku, ktorá sa hodí k prichádzajúcej jeseni.

 

 SAPHIR - Due Amore   

  PURE No.155   

3. Drevité a korenené akcenty pre jesenný nádych

S príchodom jesene sa začínajú stávať populárnymi drevité a korenené vône. Tóny ako céder, vanilka, kakao alebo tabak dodajú vašej vôni hrejivý a útulný nádych. Pokiaľ sa babie leto zmení na studené a daždivé počasie, tieto vône sa ukážu ako skvelá voľba pre zachovanie tepla a pohodlia.

 

 PURE No.3007   

 PURE No.2526  

4. Jemné orientálne prvky pre sofistikovanosť

Ak chcete niečo naozaj zvláštne, vyskúšajte orientálne vône. Tóny ako ambra, myrha alebo kadidlo dodajú vašej vôni bohatstvo a hĺbku, ktorá je ideálna na jesenné večery. Tieto vône sú teplé a komplexné, čo pridá vášmu štýlu sofistikovanosť a zvláštny charakter.

 

UNIQ No.919

  Saphir - OUD 

 




Babie leto je krásne obdobie, ktoré stojí za to osláviť nielen oblečením, ale aj vôňami. Či už preferujete svieže citrusy, jemné kvetinové tóny, teplé drevité akcenty alebo sofistikované orientálne vône, existuje mnoho možností ako túto sezónu osláviť. Vyberte si parfém, ktorý vám najviac vyhovuje a užite si prechod do jesennej atmosféry naplno.



Prevodnik